Информация о событии Название события Живий Вертеп у Паулінів в Броварах Описание события 16 січня

пʼятницю, 9 грудня 2011 р.

Католицьке Телебачення Віковічного Слова EWTN


 
Вчора, 8 грудня, у Києві вперше вийшов в ефір католицький телеканал «Телебачення Віковічного Слова EWTN». Його урочистий запуск о 19:00 здійснив архиєпископ Петро Мальчук, натиснувши на кнопку пульту.





Запуску каналу передувала Служба Божа, під час якої архиєпископ Петро молився за усіх працівників Католицького Медіа-Центру про Боже благословення й опіку Матері Божої, а також про Боже благословення для справи розвитку Телебачення Віковічного Слова EWTN.
О. Павло Вишковський ОМІ, директор Католицького Медіа-Центру зауважив: «Сьогодні почав падати в Києві перший сніг. Сьогодні також вперше в історії України ми розпочали католицьке телебачення! Просимо Бога за заступництвом Непорочної, щоб так як цей сніг, що зрошує нашу землю, також і Божа благодать зрошувала серця людей, які будуть дивитися Телебачення Віковічного Слова».
Отець Павло зазначив, що наразі Телебачення EWTN транслюються лише по Києву, його можуть бачити лише абоненти компанії «Воля», але у планах вихід також на інші міста України.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Парафія Божого Тіла і Крові