Информация о событии Название события Живий Вертеп у Паулінів в Броварах Описание события 16 січня

вівторок, 29 грудня 2020 р.

Парафіяльні оголошення 27 грудня 2020РБ - Неділя Святого Сімейства

Сьогодні своє патрональне свято мають сестри Назаретанки. Прагнемо їх привітати, а також подякувати за їхнє служіння в нашій парафії і побажати Божого благословення для всіх сестер. Нехай кожне їхнє серце буде здібне прийняти Христа.
                                                                     
28 грудня, у понеділок, Свято Святих Немовлят – дітей, котрих Ірод наказав вбити. 
                                                                       
1 січня урочистість Пресвятої Богородиці, в цей день є обов'язок участі в літургії, тому в нашій парафії служби будуть опівночі, 11:30 і о 17:00. (Також немає посту в п'ятницю).

Внаслідок багаторазових нарікань наших сусідів ми перейшли з твердопаливного котла на електрокотли. Просимо про допомогу в оплаті рахунків за електрику, котра була призначена на обігрівання каплиці і монастиря.

У зв’язку з запровадженням владою більш суворих карантинних норм, інформуємо, що під час св. Мес в храмі може знаходитись не більше 20 осіб. Просимо вас шанувати другу особу і дотримуватися карантинних обмежень, особливо якщо йдеться про явні симптоми гострих респіраторних вірусних інфекцій (нежить, температура, кашель і тд). Якщо Ви відчуваєте перші признаки хвороби, то залишайтеся вдома.


Дякуємо ВАМ за всі молитви і пожертви в намірах нашої парафії та будівництва.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Парафія Божого Тіла і Крові