Информация о событии Название события Живий Вертеп у Паулінів в Броварах Описание события 16 січня

неділю, 7 березня 2021 р.

Парафіяльні оголошення ІІІ неділя Великого Посту 7 березня 2021РБ

Рік 2021 є присвячений особі святого Йосифа, обручника Пресвятої Діви Марії. Урочистість Святого Йосифа припадає 19 березня. Ми вирішили поглибити свідомість цього великого святого в нашому житті двома способами. 
Від 11 березня розпочнемо новенну до святого Йосифа. Під час цієї новенни пригадаємо собі всі знані нам об'явлення святого Йосифа, їхню суть і значення. 

Також кожного дня будемо молитися молитвою до Святого Йосифа, яку в Бразилії, в 1994 році Діва Марія передала для цілого світу. 
Ця новенна буде одночасно і реколекціями великопістними для цілої нашої парафії. Відбуватиметься вона кожного дня в наступні години:
в будні від понеділка по п'ятницю о годині 19:00
в суботу о годині 10:30
в неділю, після служби об 11:30

Також новенна буде транслюватися на нашій сторінці в Фейсбук.

19 березня, в Урочистість Святого Йосифа, о 19:00 ми особливо запрошуємо на літургію чоловіків, під час котрої буде можливість отримати урочисте благословення.
Новенну буде вести о. Роман Лаба, всіх заохочуємо до участі в цій новенні, віддаючи Богу всі свої турботи і проблеми через руки святого Йосифа. Він насправді є великим святим, через котрого Бог хоче опікуватися своїм народом.

Запрошуємо на молитву Хресної Дороги. Кожну п'ятницю о годині 19:00, і в неділю о годині 11:00

Також кожну п'ятницю є можливість адорації Пресвятих Дарів о годині 17.30.

Закликаємо вас шанувати другу особу і дотримуватися карантинних обмежень, особливо якщо йдеться про явні симптоми гострих респіраторних вірусних інфекцій (нежить, температура, кашель і тд). Якщо Ви відчуваєте перші признаки хвороби, то залишайтеся вдома.

Виражаємо ВАМ свою вдячність за молитовну і фінансову підтримку нашої парафії.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Парафія Божого Тіла і Крові