Информация о событии Название события Живий Вертеп у Паулінів в Броварах Описание события 16 січня

неділю, 14 березня 2021 р.

Оголошення IV неділя Великого Посту 14 березня 2021РБ

Триває новенна до Святого Йосифа, запрошую приєднатися до цієї молитви за нашу парафію, за наші сім’ї і в особистих потребах. Благаємо доброго Бога, через заступництво Обручника Пресвятої Діви Марії про зріст нашої Віри, Надії та Любові.
Кожного дня молимося молитвою до Святого Йосифа, яку в Бразилії, в 1994 році Діва Марія передала для цілого світу через візионера. 
Ця новенна одночасно є і великопістними реколекціями для цілої нашої парафії. Запрошуємо кожного дня о годині 19:00, а в неділю о 12:30
Новенною буде можна молитися також через трансляцію на нашій сторінці в Фейсбук.
19 березня, о годині 19:00 запрошуємо взяти участь в урочистій службі в честь святого Йосифа. В особливий спосіб запрошуємо чоловіків, бо в цей день саме їх хочемо огорнути молитвою і Божим Благословенням. 
Новенну провадить о. Роман Лаба, всіх заохочуємо до участі в ній. 

Запрошуємо на молитву Хресної Дороги. Кожну п'ятницю о годині 19:00 і в неділю о годині 11:00.

Наступна неділя є Вербною Неділею, процесія буде о годині 11:30. Пам'ятайте про приготування верби для урочистості. Також буде можливість придбати вербу перед каплицею за символічну пожертву. Гроші з цього будуть призначені для потреб бідних. 

В п'ятницю запрошуємо на адорація Пресвятих Дарів о годині 17.30.

Закликаємо вас шанувати другу особу і дотримуватися карантинних обмежень, особливо якщо йдеться про явні симптоми гострих респіраторних вірусних інфекцій (нежить, температура, кашель і тд). Якщо Ви відчуваєте перші признаки хвороби, то залишайтеся вдома.

Виражаємо ВАМ свою вдячність за молитовну і фінансову підтримку нашої парафії.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Парафія Божого Тіла і Крові