Информация о событии Название события Живий Вертеп у Паулінів в Броварах Описание события 16 січня

пʼятницю, 22 квітня 2011 р.

НЕДІЛЯ ГОСПОДНЬОГО ВОСКРЕСІННЯ

Вступ до літургії.
         Великдень - це найбільше свято, це день який учинив Господь. Печать на гробі Ісуса мала замкнути життя Ісуса, розвіяти Його діла, зіпхнути в забуття Його слова, що приносять життя. Сьогодні ми зустрічаємося навколо пасхального столу, щоб свідчити що смерть вже немає над нами ніякої влади, Ісус переміг смерть, а нам дав життя. Від великоднього ранку кожному з нас Ісус пропонує свою дружбу, сьогодні Він теж прийде з Божим словом, і Сам через ламання хліба дасть нам своє Тіло і Кров.

         Вступ до літургії слова.
         Сьогоднішнє Боже слово ставить перед нами факт пустого гробу Ісуса. Цей факт, це не тільки свідоцтво про воскресіння Ісуса, але передусім заклик до того, щоб ми жили цією правдою кожного дня. З увагою слухаймо сьогоднішніх слів Господа, щоб вони допомогли перемінити нам наше життя.
       
  Перед префацією.
         Нехай піднесеться до неба наша подяка за воскресіння Ісуса, котре заповідає наше воскресіння, і надає сенс нашому життю. Приймаючи Ісуса в Євхаристії ми можемо вже жити інакше, жити Його життям. 

Перед благословенням.
Християнин - це пасхальна людина яка відкидає давні учинки і прямує до нового і справжнього життя в Ісусі Христі. Найкраща річ яку ми можемо зробити для другої людини: для чоловіка, жінки, дитини, сусіда чи друга по роботі, це сказати їм: „Христос Воскрес’’, не тільки словами, але своїм повсякденним ставленням до них. На це нелегке завдання приймімо благословення Воскреслого Ісуса Христа.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Парафія Божого Тіла і Крові