Информация о событии Название события Живий Вертеп у Паулінів в Броварах Описание события 16 січня

понеділок, 12 березня 2012 р.

30 березня-1 квітня 2012 - XХ ДІЄЦЕЗІАЛЬНИЙ ДЕНЬ МОЛОДІ

З великою радістю запрошуємо Вас разом з молоддю Вашої парафії на цьогорічний День молоді, що відбуватиметься 30 березня-1 квітня 2012 року в Житомирі.

Зовсім скоро відбудеться довгоочікувана зустріч молоді Києво-Житомирської дієцезії. Вже двадцята! Ювілейний дієцезіальний день молоді припадає на рік Першого Євхаристійного Конгресу у нашій країні, тому темою ДДМ визначено «Євхаристія і Церква». Ці два слова дуже вагомі в житті кожного християнина, завжди актуальні і невичерпні. Біблійним гаслом зустрічі є слова св. Павла – «Нехай Христос через віру замешкає у ваших серцях» (Еф 3, 17).

Свої пропозиції можете присилати на е-mail: denmolodi@zhitomir.org, або можете скористатися сайтом ДДМ: www.denmolodi.zhitomir.org

Що мають взяти учасники ДДМ з собою:

1. Оплата за учать 40 грн. Ці кошти ідуть на оренду приміщення для проведення заходів в суботу, замовлення пісенників, беджів, свічок, оплата обіду в суботу та інші організаційні витрати.

2. Було б добре, якщо Ваша парафіяльна молодь мала при собі своє знамено-прапор чи транспарант Можуть бути розпізнавальні знаки вашої парафії (наприклад хустки).

3. Просимо нагадати молоді про теплий одяг, тому що деякі пункти програми відбуватимуться на вулиці

По приїзді Вашої групи, відповідальний за групу молоді з вашої парафії має насамперед звернутися до пункту реєстрації учасників (приміщення “Карітас” при кафедральному храмі) і зареєструвати групу, а також отримати пісенники, ідентифікатори, адреси ночівель та познайомиться з порядком дня. Пригадайте молоді щодо норм поведінки: ввічливості, пунктуальності, вдячності, невживання алкоголю, непаління, послуху організаторам, тощо. Нехай католицька молодь дасть найкраще свідоцтво віри та любові до Ісуса.

Якщо приїде священик – просимо допомогти сповідати (в п’ятницю від 16:00 до 18:00, перед службою Божою).

В особливий спосіб розраховуємо на співпрацю священників, монахів, монахинь, що приїдуть на День молоді. В суботу буде зорганізовано працю в групах в двох основних місцях: Кафедральний костел св. Софії (група «А»), костел св. Яна з Дуклі (т.зв. «семінарійний!») (група «Б»). При реєстрації будуть видаватися беджі з літерою групи. Ці великі групи будуть розбиті на менші підгрупи. Цей поділ важливий для праці в групах саме в суботу і під час обіду в суботу. Аніматорами підгруп будуть визначатися священники, монахині, семінаристи чи аніматори (відповідальна зріла молода людина з вашої парафії, яку Ви зазначите як аніматора групи). Ці аніматори будуть отримувати беджі з написом «Аніматор» із зазначеною літерою групи. Групи і підгрупи будуть змішаного складу, тобто до них належатимуть не тільки молодь з Вашої парафії, але здебільшого з інших.

Докладний план заходів буде подано в пісеннику, який отримає кожен з учасників.

Дуже просимо не спізнюватись з надісланням анкет, бо це значно ускладнює працю організаторів. Щодо влаштування молоді на ночівлю, дуже просимо, якщо хтось з Вашої молоді вже має якесь постійне (традиційне) місце ночівлі, нехай в анкеті буде обов’язково вказана докладна адреса, щоб ми могли проконтролювати розселення всіх учасників. Вік учасників - від 8 класу (від 15 років) (прохання не присилати дітей).

В додатку долучаємо анкету, яку просимо вислати не пізніше 16 березня 2012 року, за адресою що зазначена вище.

З повагою

відповідальний за проведення 20 ДДМ

кс. Ярослав Гіжицький

м. Житомир, 21 лютого 2012 року


АНКЕТА

Увага: анкету слід надіслати не пізніше 16 березня 2012р.

Парафія

Священик, що скеровує молодь

Прізвище та ім’я

Чи потребує ночівлі. (Так/Ні)

Якщо не потребує ночівлі зазначте докладну адресу ночівлі

З групою приїде духовна особа:

Забезпечити

(«так» чи «ні»)

ім’я

ночівлею

обідом

Священик

Монах

Монахиня

Можна присилати анкети на електронну скриньку denmolodi@zhitomir.org (анкета вважатиметься прийнятою після отримання підтвердження, яке вишлемо на вашу електронну адресу.

Наша адреса: 10014 м. Житомир, м-н Замковий 2, Кафедральний костел св. Софії;

Відповідальна за ночівлю с. Людмила: тел. 0674100115.

Відповідальний за проведення ДДМ: кс. Ярослав Гіжицький тел. 0936746550.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Парафія Божого Тіла і Крові