Информация о событии Название события Живий Вертеп у Паулінів в Броварах Описание события 16 січня

четвер, 3 лютого 2011 р.

До богопосвячених осіб

118З нагоди Дня Богопосвяченого Життя, бажаємо усім богопосвяченим особам Божого благословення а також витривалості та радості на дорозі наслідування Христа! Церква та світ Вас потребує, потребує Вашого свідчення про те, що достатньо лише Бога і що тільки Він може надати правдивий сенс людському життю.
З даром молитви,
о. Павло Вишковський ОМІ та працівники Католицького Медіа-Центру

Роздуми Папи про глибину духовного життя св. Терези Авільської

teresa_avilaСьогоднішні роздуми Святішого Отця під час загальної аудієнції були присвячені Святій Терезі Авільській, яка належить до найвидатніших духовних авторитетів. „Вона є справжньою вчителькою для вірних кожної епохи” – відзначив Бенедикт XVI.

В ЄС бракує порозуміння щодо прийняття декларації про засудження релігійного переслідування

euCOMECE (Комісія Єпископатів Європейської Спільноти) дуже жалкує, що 27 Міністрів закордонних справ ЄС не змогли вчора домовитися про спільну декларацію, що засуджує переслідування за релігійними мотивами. Це дипломатичне коливання - все більш незрозуміле, оскільки безневинні люди гинуть в жорстоких нападах проти християн і інших меншин по всьому світу.

Католицькі школи найкращі в рейтингах

szkolaБільш, ніж пересічні результати в рейтингах досягли католицькі школи Англії та Уельсу. Ці результати підтверджують два різні рапорти основані на даних британського міністерства освіти. Католицькі школи – підкреслюють обидва документи – за багатьма критеріями послідовно перевищують середню, що досягається в державних школах.

Стрітення Господнє

swiczka2 лютого Католицька Церква латинського обряду відзначає свято Стрітення Господнього (Жертвування Ісуса в храмі). Чинить це на спомин жертвування Марією та Йосифом їх первородного сина, Ісуса, в єрусалимському храмі.

Папські молитовні намірення на лютий

foto_23Бенедикт XVI просить вірних молитися в лютому про те, щоб в суспільстві встановилося належне відношення до сім'ї. Про це повідомляється в папському посланні, направленому членам руху Апостольства молитви, що налічує в своїх лавах близько 50 мільйонів людей на п'яти континентах.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Парафія Божого Тіла і Крові